Grote Beerstraat 402, Groningen

€ 199.000,- k.k.

Omschrijving

Op een uitstekende locatie tussen het centrum van Groningen en het Zernike complex ligt dit fijne 2-kamer appartement mét lift en balkon op de bovenste (negende) woonlaag met vanuit de woonkamer vrij uitzicht over een plantsoen. Het appartementencomplex beschikt over een lift, berging in het souterrain en parkeerplekken op eigen terrein. Dit appartement is ideaal voor ouders van een studerend kind en voor de starter op de woningmarkt!

Voor het appartementengebouw, waar het appartement deel van uitmaakt, staan veel investeringen met betrekking tot verbetering en verduurzaming gepland. Het streven is om in 2023 een groot deel daarvan te realiseren. De verwachting is dat het appartement na de duurzaamheidsmaatregelen zal uitkomen op energielabel C of zelfs B. Hierdoor bespaart u fors op de energienota. De werkzaamheden bestaan onder meer uit dak-, gevel- en spouwmuurisolatie en -renovatie, kunststof kozijnen met triple glas en er worden zonnepanelen geplaatst.

Omgeving:
Dankzij de ligging op de 9e verdieping heeft dit appartement een prachtig uitzicht over de skyline van Groningen. Rondom het appartementencomplex zijn meerdere parken en wandelgebieden te vinden. Het appartement is rustig gelegen en gesitueerd aan de noordwest kant van het stadscentrum Groningen, het Noorderplantsoen en winkelcentrum Paddepoel, met veel leuke winkels. Zowel het stadscentrum als Zernike zijn fietsend en met het openbaar vervoer goed te bereiken. De ringweg van Groningen bereik je vanaf de woning eenvoudig en snel.

Indeling:
Begane entree:
Afgesloten entree met intercom, lift en berging (ca. 6 m²) in het souterrain.

Negende verdieping:
Tochtportaal met kastruimte, gang met toilet, woonkamer (ca. 25 m²) is met toegang tot balkon (ca. 7 m²) op het zuidwesten met fraai uitzicht over de omgeving, eenvoudige keuken (ca. 12 m²) met keukenblok en witgoedaansluitingen, ruime slaapkamer (ca. 12 m²), de badkamer (ca. 4 m²) heeft een ligbad/douche en ook een wastafel.

Bijzonderheden:
Gelegen op de negende verdieping met fraai uitzicht over het groen en de woonwijk;
Heerlijk balkon (ca. 7 m²) op het zuidwesten;
Inpandige berging in het souterrain;
Lift aanwezig;
Voorschot blokverwarming € 100,00 per maand;
Het glas in de woning wordt dit jaar vervangen door HR glas;
Het appartement maakt onderdeel uit van een complex met V.v.E. met bijdrage € 200,00 per maand voor onderhoud, schoonmaakkosten, reservering groot onderhoud, administratiekosten, verzekeringen en dergelijke.

Kenmerken

Koopprijs
€ 199.000,- k.k.
Status
Verkocht
Adres
Grote Beerstraat 402
Plaats
Groningen
Bouwjaar
1972
Dak type
Plat dak
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Soorten
Geen garage
Parkeren capaciteit
1
Soort
Inpandig
Totaal aantal
1
Inhoud
215 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
7 m2
Woonoppervlakte
66 m2

Foto's

Vergelijk aanbiedingen

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp. Ook kunt u contact opnemen met de mail via info@vansantendehoog.nl

× Hoe kan ik je helpen?