Gijzelaarslaan 28
property
Gijzelaarslaan 28 , 9727 CV Groningen
Omschrijving
Goed onderhouden en licht appartement nabij het stadscentrum en het Stadspark! Dit appartement aan de Gijzelaarslaan 28 ligt op de derde woonlaag, beschikt over twee slaapkamers, een moderne keuken en nette badkamer. Vanuit de lichte woonkamer is er een vrije doorkijk de straat in. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuidwesten, waardoor je tijdens de zomermaanden heerlijk kan genieten van de zon. Een fijne woning op een mooie plek.

Verkoper aan het woord
"Vanwege mijn verhuizing naar het midden van het land neem ik afscheid van Groningen. Met gemengde gevoelens: ik woon hier ruim tien jaar met veel plezier. In die periode heb ik de woning geregeld verbeterd en comfortabeler gemaakt. De wijk bevalt erg goed. Het is hier rustig en groen, met fijne buren. Ik heb mij vanaf het begin welkom gevoeld."

Omgeving
Het centrum van de stad en het Stadspark liggen op loopafstand van de woning. Binnen 5 minuten zit je met de auto op de ringweg en het hoofdstation ligt op minder dan 5 minuten fietsen van de woning. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je slechts een aantal minuten te lopen. Kortom, een ideale locatie voor de liefhebber van stads wonen.

Indeling
Entree, hal (ca. 6 m²) met toilet en meterkast; woon-/eetkamer (ca. 30 m²) met toegang tot een balkon (ca. 3 m²); moderne keuken (ca. 6 m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast en ruimte voor een wasmachine; tweede balkon (ca. 3 m²) met CV ruimte; nette badkamer (ca. 3 m²) met douche en wastafelmeubel; twee slaapkamers (ca. 12 m² en ca. 8 m²).

In het souterrain bevindt zich nog een inpandige berging van ca. 6 m².

Bijzonderheden
Keurig appartement op de derde woonlaag;
Twee slaapkamers, evenzoveel balkons;
Inpandige berging;
Ideale ligging, vlakbij het Stadspark;
Energielabel B;
Zorgeloos wonen dankzij de gezonde VvE;
Instapklaar appartement!
Algemeen
Vraagprijs € 265.000
Aanvaarding In overleg
Bouwjaar 1962
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Kadastrale gegevens
Perceelnaam ??
Eigendomssituatie Volle eigendom
Perceelnaam ??
Eigendomssituatie Volle eigendom
Oppervlakten en inhoud
woonoppervlakte 71 m2
Pereel 1827, 1827,
Inhoud 237 m2
Energie label B
Buitenruimte
Tuin ??
Contact
Plan een bezichtiging
Plan nu een bezichtiging en ontdek uw droomwoning! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale huis.
Contact

Wij helpen u graag

Toe aan een (nieuwe) koopwoning? Wij staan als ervaren aankoopmakelaar in Groningen en omgeving voor u klaar als dat nodig is. U bent nog maar één stap verwijderd van uw droomwoning. Zien we u snel in ons kantoor aan het Gedempte Zuiderdiep 42?