Verkoop uw woning

Verkoopmakelaar in Groningen

Bent u van plan uw huis in Groningen en omgeving te verkopen? Daar helpen wij u als verkoopmakelaar graag bij. Een warme, persoonlijke en betrouwbare service, daar staan we voor. We hebben maar één doel en dat is u ontzorgen en uw huis succesvol verkopen. 

Verkoopplannen? Als verkoopmakelaar in Groningen maken we van de verkoop van ieder huis een succes. U wilt uw huis natuurlijk voor een hoog bedrag verkopen. Dat begrijpen wij als geen ander. We doen er daarom alles aan om de verkoop tot een succes te maken. De huizenmarkt in Groningen is volop in beweging. Het is daarom belangrijk om op scherp te staan en op de hoogte te zijn van wat er speelt in de huidige woningmarkt. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voornamelijk actief in de provincie Groningen en de kop van Drenthe. Wij hebben kennis van de markt én van de inwoners van de omgeving, waardoor we u de beste service bieden. 

Verkoop uw huis

Verkoopmakelaar in Groningen 

Of u nu op zoek bent naar een luxe appartement in de stad, een sfeervolle villa aan zee of een charmante woning op het platteland, wij bieden een gevarieerd aanbod aan woningen die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en laat ons u begeleiden naar uw ideale thuis.

Werkwijze

Uw woning verkocht in 4 stappen

01

Kennismaking 

We maken kennis en vragen uw wensen uit. U leert ons kennen en wij u. Zo kunnen we gericht kijken hoe we uw huis gaan verkopen en wat daar voor nodig is.

02

Uw huis verkoopklaar maken 

Een goede verkoop begint met een goede presentatie. Daarom werken we met woningstylistes die uw woning foto- en verkoopklaar maken.  

03

Zoektocht naar potentiele koper 

De zoektocht naar de potentiele koper is gestart en de bezichtigingen kunnen beginnen. We adviseren u over de meest geschikte koper.  

04

Onderhandeling en overdracht 

Potentiele koper gevonden? Dan adviseren we u tijdens de onderhandeling zorgen we voor een perfecte overdracht. 

Waarom van Santen de Hoog

Wij doen meer dan alleen uw huis verkopen

Niet alleen voor het verkopen van uw huis kunt u bij ons terecht, maar ook voor het uitvoeren van een taxatie en voor de aankoop van een nieuw droomhuis. Naast verkoopmakelaar zijn wij ook aankoopmakelaar in Groningen en omgeving. We vinden het belangrijk dat we u ontzorgen. Terwijl u zich focust op uw eigen werk, gezin en andere sociale verplichtingen, zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw huis een succes wordt. Zo bieden we u een naadloze, stressvrije ervaring. Even sparren? U kunt altijd bij ons terecht. Advies voor een snellere verkoop? Gegarandeerd. 

Plan hier uw gesprek
Contact

Wij helpen u graag

Toe aan een (nieuwe) koopwoning? Wij staan als ervaren aankoopmakelaar in Groningen en omgeving voor u klaar als dat nodig is. U bent nog maar één stap verwijderd van uw droomwoning. Zien we u snel in ons kantoor aan het Gedempte Zuiderdiep 42?