Van Santen de Hoog

Taxateur Groningen

Heeft u uw droomhuis gevonden? Of wilt u uw huis verkopen? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel de woning waard is. Dat doet u samen met een taxateur. Bij Van Santen de Hoog helpen we u graag bij het opstellen van een professioneel taxatierapport. Een taxateur heeft u nodig wanneer u een huis koopt of verkoopt. Door middel van de taxatie weet u hoeveel de woning waard is. Onze taxateurs uit Groningen zijn ervaren en weten daarom precies welke methode bij welk doel moet worden ingezet. Als de taxatie is afgerond, ontvangt u een volledig gefundeerd en inzichtelijk taxatierapport. Op basis van de uitkomsten van de taxatie, kan bepaald worden of de vraagprijs realistisch is. Taxatie nodig? 

Taxatie aanvragen

Taxatie Form

Wat komt er allemaal kijken bij het taxeren van uw huis? 

Bij het taxeren van een huis komt een aantal zaken kijken. Allereerst wordt er een bouwkundige keuring uitgevoerd. Hierbij kijkt de taxateur naar de staat van onderhoud van het huis. Verder is de locatie van het huis ook van belang. Zo zijn er verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van de woning. Vervolgens wordt er gekeken naar de grootte van de woning en de grond. De taxateur neemt hierbij de oppervlakte mee waar het huis op staat en of er uitbreidingsmogelijkheden zijn. Als laatste kijkt de taxateur naar het energielabel en de huidige markt. Op basis van al deze factoren wordt het taxatierapport opgesteld. 

Contact

Wij helpen u graag

Toe aan een (nieuwe) koopwoning? Wij staan als ervaren aankoopmakelaar in Groningen en omgeving voor u klaar als dat nodig is. U bent nog maar één stap verwijderd van uw droomwoning. Zien we u snel in ons kantoor aan het Gedempte Zuiderdiep 42?