Oudeweg 21, Westerbroek

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een uitzicht! Aan de Oudeweg in Westerbroek, onder de rook van Groningen, staat deze vrijstaande woning met twee slaapkamers en royale schuur. Er zijn diverse mogelijkheden om meer slaapkamers te realiseren; zelfs baden en slapen op de begane grond is hier eenvoudig te realiseren. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht op de natuur. Intern verdient de woning de nodige aandacht, wat als groot voordeel biedt dat u het geheel naar eigen smaak en wens kan (her)indelen.

Omgeving
Westerbroek is een typisch lintdorp omgeven door bos en landerijen met goede verbindingen richting de stad en ommeland. Voorzieningen zoals een dorpshuis, verenigingen en fiets- en wandelgebieden zijn in het dorp aanwezig. Andere voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid: Haren, Harkstede, Hoogezand en Groningen liggen allen op fietsafstand. Westerbroek ligt in het stroomdal van de Hunze en biedt een afwisselend natuurgebied deel uitmakend van de ecologische hoofdstructuur Natuurnetwerk Nederland. Vanuit de tuin van de woning loopt u zo het natuurgebied in en volgt u de mooie wandelroute die is uitgezet. Langs het elzenbroekbos ligt de Hesselinklaan met fraaie oude eiken. Het gebied is een belangrijke schakel in de natuurverbinding tussen het Zuidlaardermeergebied en natuurgebieden bij Slochteren.

Woning is gelegen in een postcode die in aanmerking komt voor de subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen € 10.000.

Indeling
Entree, hal (ca. 6 m²) met toilet en toegang tot de kelder (ca. 6 m²); woonkamer (ca. 28 m²); separate keuken (ca. 6 m²); wasruimte (ca. 12 m²) met CV ketel en witgoedaansluitingen; twee kleinere bergingen (ca. 14 m² en ca. 10 m²); royale aangebouwde schuur (ca. 74 m²).

Verdieping
Overloop (ca. 3 m²); eerste slaapkamer (ca. 11 m²) met vaste kastenwand; tweede slaapkamer (ca. 10 m²); badkamer (ca. 6 m²) met douche, wastafel en toilet.

Bergzolder over de gehele lengte van het woonhuis (ca. 20 m²).

Bijzonderheden
Vrijstaande woning met fraai uitzicht;
Diverse mogelijkheden m.b.t. (her)indeling;
Royale schuur met diverse aanwendingsmogelijkheden;
Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
‘As is, where is’ clausule van toepassing;
Mogelijkheid voor € 10.000 subsidie Verduurzaming en Verbetering.

Kenmerken

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Adres
Oudeweg 21
Plaats
Westerbroek
Bouwjaar
1949
Type
Vrijstaande woning
Dak type
Zadeldak
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bijzonderheden
Gestoffeerd
Soorten
Geen garage
Parkeren capaciteit
2
Soort
Vrijstaand steen
Totaal aantal
1
Inhoud
742 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
105 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel
1.417 m2
Woonoppervlakte
91 m2
Oppervlakte tuin
1.200 m2

Foto's

Vergelijk aanbiedingen

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp. Ook kunt u contact opnemen met de mail via info@vansantendehoog.nl

× Hoe kan ik je helpen?