Van Iddekingeweg 20, Groningen

€ 237.500,- k.k.

Omschrijving

Op een levendige locatie aan de zuidkant van Groningen en op loopafstand van het winkelcentrum Helpman gelegen appartement met twee slaapkamers en zonnige tuin op het zuiden. De woning verdient enig onderhoud/modernisatie; voordeel daarvan is dat u het appartement naar uw wensen en smaak kan herinrichten. Ideaal voor de (handige) starter op de woningmarkt!

Omgeving
Voorzieningen als winkels, restaurants en scholen bevinden zich op enkele minuten afstand. Binnen 10 minuten fietsen bent u bij het centraal station of op de Grote Markt in het gezellige stadscentrum van Groningen. Ook de uitvalswegen A7 en A28 zijn uitstekend te bereiken.

Indeling
Entree, hal (ca. 5 m²) met meterkast en toilet; woonkamer (ca. 22 m²); eetkamer (ca. 10 m²) met deur naar de tuin; eerste slaapkamer (ca. 13 m²) met wastafel; tweede slaapkamer (ca. 8 m²) met deur naar de tuin; separate keuken (ca. 6 m²) en badkamer (ca. 3 m²) met douche en wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden
Levendige locatie in Groningen-Zuid;
Ruime, zonnige tuin op het zuiden;
Vol authentieke details;
Vaste kast in iedere kamer;
Naar wens te moderniseren;
Het platte dak is vernieuwd en geïsoleerd (2021);
Geen vragenlijst en/of lijst van zaken beschikbaar;
Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak (woning met aan- en bijgebouwen) meer dan 65 jaar oud is en dat de onroerende grotendeels gerenoveerd moet worden. Gezien het feit dat de onroerende zaak gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken. Hieronder vallen eveneens zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften c.q. bouwvergunningen c.q. bestemmingsplanbepalingen e.d.. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de modeltekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de feitelijke eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak “as is, where is”. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 237.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Adres
Van Iddekingeweg 20
Plaats
Groningen
Bouwjaar
1954
Dak type
Plat dak
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bijzonderheden
Gestoffeerd
Soorten
Geen garage
Parkeren capaciteit
1
Soort
Vrijstaand steen
Totaal aantal
1
Inhoud
154 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel
358 m2
Woonoppervlakte
76 m2
Oppervlakte tuin
80 m2

Foto's

Vergelijk aanbiedingen

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp. Ook kunt u contact opnemen met de mail via info@vansantendehoog.nl

× Hoe kan ik je helpen?